Акция по репатриране на излезли от употреба МПС-та се проведе

...
Акция по репатриране на излезли от употреба МПС-та се проведе
Коментари Харесай

Голямото почистване: Освободиха улиците от изоставени коли в...

Акция по репатриране на излезли от приложимост МПС-та се организира на територията на „ Северен”, в Деня на Земята-22 април. Това заяви кметът на региона Стоян Алексиев.

Изоставените МПС-та са отстранени от следните адреси: бул. „ България “, ул. „ Златна Панега”, ул. „ Полет” и ул. „ Златю Бояджиев”.

„ Стремим се към запазване на околната среда и по тази причина сме избрали алегорично днешния ден за реализиране на тази инициатива”, разяснява Стоян Алексиев.

От районната администрация напомнят, че съгласно Наредбата за ръководство на отпадъците се облепят коли, които не са в придвижване, без механически обзор за последните две години и ситуирани на общински терен. За да не бъдат вдигнати старите коли, притежателите имат 3-месечен период, в който следва да приведат колите в техническо изправно положение, да ги реалокират на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за задачата компании.

Сигнали за съществуването на изоставени коли в регион „ Северен “ могат да бъдат подавани на тел. 032 / 901 165 и на моб. тел. 0876 / 92 36 36.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР