Акция на столичната полиция срещу нарушаването на политическите права на

...
Акция на столичната полиция срещу нарушаването на политическите права на
Коментари Харесай

Мащабна акция срещу купения вот в столичния кв. Факултета, има задържани

А кция на столичната полиция против нарушаването на политическите права на жителите стартира тази заран в кв. " Факултета " в София, оповестиха от Министерство на вътрешните работи, представени от Българска телеграфна агенция.

Освен против пазаруването на гласове, задачата на акцията е попречване на други закононарушения. В момента текат претърсвания на разнообразни адреси, заложни къщи, както и на магазини.

Някои от входовете и изходите на квартала са блокирани от униформени.

Вече има двама арестувани.

Миналата седмица имаше акция на полицията в столичния квартал " Христо Ботев ", при която бяха арестувани 10 души. До момента, от началото на предизборната акция, общо 42 души са арестувани в хода на извършените 204 профилирани интервенции. 

Вчера интервенции против купения избор се организираха на териториите на областите Габрово, Хасково и Смолян.

Списъци с персонални данни на хора с невисок обществен статус бяха открити от служители на реда от районно управление (на МВР) Дупница при инспекции в границите на интервенция за попречване на нарушавания на изборното законодателство. От жилището на 60-годишен мъж от Сапарева баня и от лекия му автомобил бяха конфискувани списъци  с ЕГН-та, номера на персонални карти, адреси и суми против тях. Иззети бяха и пропагандни материали на политическа групировка, която взе участие в изборите. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР