Акция “Антидрога”Спипаха наркодилър при сделка с четирима клиенти във ВарнаДесетки

...
Акция “Антидрога”Спипаха наркодилър при сделка с четирима клиенти във ВарнаДесетки
Коментари Харесай

Арести на пласьори в цялата страна

Акция “Антидрога”
Спипаха наркодилър при договорка с четирима клиенти във Варна

Десетки тествани в Пиринско

Арести на наркопласьори и инспекции на техни “колеги” бяха осъществени в последните два дни в цялата страна.

При интервенция в столичния кв. “Христо Смирненски” чиновници от бранш “Наркотици” в Столична дирекция на вътрешните работи засекли 25-годишен мъж при търговия с дрога. По време на следствието били открит и 29-годишен, който бил доставчика на отровата. При претършуване в търговски обект, стопанисван от него, както и при обиск на двамата мъже и клиентите, били открити и конфискувани общо над 1 кг амфетамин, марихуана и кокаин.

26-годишен пласьор на опиати пък бе арестуван при съвършено проведена акция на криминалисти в събота, оповестиха от Областната дирекция на МВР-Варна. Мъжът бил закопчан, до момента в който продавал стока на четирима клиенти. При последвалото претършуване на дома му чиновници на бранш “Наркотици” разкрили 2 електронни везни, 9 опаковки с марихуана и 36 пакетчета с метамфетамин и екстази.



В Пиринско също се организира акция “Антидрога”. Полицаи от всички ръководства в района били вдигнати на крайник в търсене на опиати. Десетки хора, известни че са от кримиконтигента, бяха откарвани в полицейските ръководства, разпитвани и “профилактирани”. При арест на един от пласьорите той глътнал стоката и се наложило да бъде закаран в болница за промивки.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР