Акциите в страната няма да са инцидентни, те ще продължат

...
Акциите в страната няма да са инцидентни, те ще продължат
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: 150 лева достига цената за един глас на изборите

Акциите в страната няма да са инцидентни, те ще продължат да се вършат, до момента в който проведената престъпност не отстъпи. Тенденцията е такава, каквато обрисувах преди акцията – натискът на купувачи на гласове е по-голям и надлежно са повече сигналите и досъдебните производства. Това съобщи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред публицисти.

„ Схемите са най-различни – те не са чак толкоз необикновени, само че варират от осъществяването. Схемите са за разнообразни обществени услуги – в случай че не се гласоподава за избрана политическа мощ, няма да се получи съответна обществена услуга. Засилва се и корпоративният избор, ръководителите постановат на доста места по какъв начин да се гласоподава. Тези практики се правят на ръба на закона, по тази причина би трябвало да реагираме там, където тази граница е прекачена “, уточни още силовият министър.

Демерджиев разкри, че тук-там „ цената “ за един глас към този момент доближава до 150 лв.. Плащанията се вършат преди и от време на време отчасти по-късно, посочи още той.

Вътрешният министър прикани хората да подават сигнали там, където считат, че има нередности, с цел да може Министерство на вътрешните работи да ги разследва=
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/137756399243889
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР