Акциите в производителите на ваксини, включително Moderna и BioNTech, се

...
Акциите в производителите на ваксини, включително Moderna и BioNTech, се
Коментари Харесай

Акциите в биотехнологиите скочиха, след като се появиха две нови инфекции с човешки птичи грип

Акциите в производителите на ваксини, в това число Moderna и BioNTech, се покачиха внезапно в сряда, откакто Австралия заяви за първия си случай на човешки H5N1 птичи грип и Съединени американски щати откриха своя трети, засилващи се страхове от по-широко предаване.

Здравните управляващи в австралийския щат Виктория оповестиха в сряда за случай на птичи грип при дете, инфектирано по време на пътешестване до Индия, което по-късно се е възстановило изцяло. Здравните управляващи на щата Мичиган също потвърдиха, че са разкрили случай на птичи грип при служащ в млекопреработката, изложен на инфектирано стадо говеда.

Птичият грип се популяризира необятно в стадата говеда в Съединени американски щати, като е открит в девет щата през настоящето огнище. Двата нови случая при хора усилват общия брой на инфекциите с птичи грип при хора, открити до момента тази година, до осем в международен мащаб, само че те усилват паниките измежду здравните чиновници, които са нащрек за различен вирус, който се популяризира в човешките популации, единствено година след публични...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР