Акциите с малка капитализация в САЩ се представят най-лошо в

...
Акциите с малка капитализация в САЩ се представят най-лошо в
Коментари Харесай

Акциите с малка капитализация в САЩ се представят най-лошо спрямо по-големите акции от повече от 20 години

Акциите с дребна капитализация в Съединени американски щати се показват най-лошо спрямо огромните компании от повече от 20 години, което акцентира степента, до която вложителите имат преследва мегакап софтуерни акции, до момента в който по-малките групи са обезпокоени от високи лихвени проценти.

Индексът Russell 2000 се увеличи с 24 % от началото на 2020 година, изоставайки от облагата на S&P 500 с повече от 60 % по отношение на същия Период. Разликата в продуктивността трансформира дълготрайната историческа норма, при която бързо разрастващите се компании с дребна капитализация са имали наклонност да доставят по-голяма възвръщаемост за вложителите, които могат да устоят на по-високата волатилност.

Необичайно необятният спред сред двете се следи от близко показателите се отвориха през последните години, защото акциите с дребна капитализация със относително слаби салда и скромна ценова мощност бяха изключително наранени от високата инфлация и внезапното повишаване на разноските за заеми, съгласно анализатори,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР