Акциите на Trump Media & Technology Group поскъпнаха по време

...
Акциите на Trump Media & Technology Group поскъпнаха по време
Коментари Харесай

Акциите на социалната мрежа на Тръмп скочиха с над 35%


Акциите на Trump Media & Technology Group нарастнаха по време на дебюта ѝ на Nasdaq, увеличавайки предстоящите облаги на някогашния президент, до момента в който проблемите му с правораздаването не престават.

Един ден откакто приключи сливането си с фиктивната компания Digital World Acquisition, Trump Media се увеличи с 36,3% до 68,09 $, съобщи Агенция Франс Прес.

Акциите, които се търгуват под тикера " DJT ", буквите на някогашния президент и сегашен претендент за президент, нарастнаха с съвсем 60% в пика си по-рано през днешния ден и в един миг бяха спрени поради волатилността.

" ОБИЧАМ СОЦИАЛНАТА ИСТИНА, ОБИЧАМ ИСТИНАТА! ", написа Тръмп в обществената мрежа.

Тръмп започва Truth Social, откакто беше изхвърлен от главните платформи след опита за протест в Капитолия на Съединени американски щати на 6 януари от последователи на някогашния президент.

Тръмп има близо 80 млн. акции, чиято стойност при сегашните цени е над 5 милиарда $.

Тръмп е изправен пред големи разходи, откакто нюйоркски съд постанови, че той, синовете му и фамилният им бизнес са лъгали в продължение на години за цената на активите му.

На 25 март нюйоркският апелативен съд понижи дължимата сума в размер на 454 млн. $ на 175 млн. $ и даде на Тръмп 10 спомагателни дни за заплащане. /БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР