Акции на антимафиоти от ГДБОПАрестувани са девет души, открити са

...
Акции на антимафиоти от ГДБОПАрестувани са девет души, открити са
Коментари Харесай

Лов на наркобанди в София и Варна

Акции на антимафиоти от ГДБОП
Арестувани са девет души, открити са марихуана, хероин, кокаин и амфетамин

Повдигнати са обвинявания

Антимафиоти от ГДБОП организираха две акции във София и Варна против наркобанди и заловиха девет души. Конфискувани са и разнообразни типове опиати.

Първо спецполицаите атакували търговците на дрога в столицата. Заловени са двама мъже на на 43 и на 40 години. В жилището на по-възрастния са открити марихуана, хероин и кокаин, както и към 35 000 лв.. В дома на авера му били открити два типа таблетки, представляващи амфетаминови производни, както и марихуана. Общото количество на дрогата е 2 кг марихуана, към 400 гр хероин, към 100 гр кокаин и кг и половина таблетки. С прокурорско разпореждане двамата са арестувани за 72 часа и те са привлечени като обвинени.



В понеделник антимафиотите щурмували и четири адреса във Варна. При претърсвания били открити 11 кг марихуана, близо 50 гр кокаин, над 500 таблетки амфетамин и над 40 000 лв.. Намерено било и съоръжение за развъждане на канабис.

Задържани са 7 лица, осъществени са 9 разпита на очевидци. Окръжна прокуратура -Варна ще повдигне обвиняване на 3-ма от арестуваните в границите на формираните две досъдебни производства. Разследването ще покаже, от къде двете банди са се снабдявали с опиати и къде са ги разпространявали.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР