Акции е имало и ще продължи да има. Ще бъдем

...
Акции е имало и ще продължи да има. Ще бъдем
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Ако има превишаване на полицейските правомощия в нощния клуб в Пловдив, ще бъде взето отношение

Акции е имало и ще продължи да има. Ще бъдем безкомпромисни във връзка с наличието на малолетни лица по нощните заведения, сервирането на същите на алкохол и даването им на божествен газ.

Това разяснява в Пловдив основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров във връзка на полицейската интервенция в нощен клуб в Пловдив, по време на която клиентите се оплакаха, че са били унижени, като са съблечени чисто голи, преди да бъдат пуснати от органите на реда да си тръгнат.

По думите на основния секретар на вътрешното министерство, има събрани данни за предложение на наркотични субстанции в заведения, за което са формирани и досъдебни производства.

По отношение на инспекцията на инспектората по случая с акцията в нощен клуб в Пловдив, основен комисар Петър Тодоров съобщи, че в случай че се потвърди превишаване на пълномощия на полицейски чиновници, ще бъде взето съответното отношение.

Тодоров беше в града на тепетата, с цел да показа втория заместник-директор на пловдивската полиция - комисар Сълко Литов, който идва от поста шеф на Министерство на вътрешните работи Карлово.

На негово място в подбалканския град е назначен основен контрольор Генчо Гусев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР