Акцентът ще бъде върху парламентарните избори, но няма как да

...
Акцентът ще бъде върху парламентарните избори, но няма как да
Коментари Харесай

Михаил Миков коментира има ли раздор между БСП и Румен Радев

Акцентът ще бъде върху парламентарните избори, само че няма по какъв начин да се излезе от президентските избори тези дни, изключително след изказването на президента. Това счита някогашният ръководител на Народното събрание и член на Българска социалистическа партия Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно.

Според него президентът напълно правилно задоволително рано е декларирал желанията си за втори мандат. Миков е безапелационен, че управлението на Българска социалистическа партия би трябвало да излезе с ясна позиция застава ли зад Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. В противоположен случай се позволяват клюки и подозрения, които не са положителни, счита той. Миков загатна, че е чул, че единствено партийната телевизия на Българска социалистическа партия не е излъчила онлайн изказването на президента.

"Аз мисля, че много по-рано трябваше Българска социалистическа партия да даде оценка за изтичащия мандат, доколкото тя е в основата на номинирането на Радев за президент. Ясна оценка, ясна позиция, тъй като отговорът, който Корнелия Нинова даде преди месец: ще изчакаме да минат парламентарните избори и тогава ще се занимаваме, е бягство от отговора ", съобщи Миков.

Той позволява, че Радев се пробва "да избяга от директна корелация с управлението, той използва термина "социалисти ". Би трябвало президента Радев и Нинова да показват ясно връзките си.

Пред Българска национална телевизия Миков обаче акцентира, че президентът Радев има потребност от поддръжката на членовете на Българска социалистическа партия, само че има потребност и от доста необятна поддръжка. По думите му Радев чака поддръжка от членовете на Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР