Акцентът е върху един от факторите за успех на всеки

...
Акцентът е върху един от факторите за успех на всеки
Коментари Харесай

Equinix отваря врати за ексклузивно събитие на Delta.BG и eCommerce Academy

Акцентът е върху един от факторите за триумф на всеки бизнес - безотказно работещата техническа инфраструктура



“Домът на сполучливия eCommerce бизнес ” е тематиката на ново по рода си извънредно събитие за сътрудници и другари на двете партниращи си организации – Delta.BG и Ecommerce Academy с общителното домакинство на Equinix.

е измежду водещите хостинг компании в България с над 10-годишна история на напредък и развиване – одобрен водач в сегмента на персонализирани облачни услуги и профилираните инфраструктурни решения за клиенти като Technopolis, Ebag, Happy, bTV, Sopharma и други

започва активността си при започване на 2016 година Академията си слага за цел да дава потребно наличие на своята публика, построена от притежатели на електронни магазини и дребни и междинни бизнеси.

Освен проведените от Академията събития, всички почитатели могат да черпят информация от другите източници на наличие, които тя дава – YouTube канал с повече от 350 потребни видеа, аудио подкаст канал, съдържащ изявленията с голям брой онлайн бизнесмени, две книги на български език. Академията е уредник и на едно от най-значимите интернационалните събития – Balkan eCommerce Summit.

(Nasdaq: EQIX) е международната компания за цифрова инфраструктура, с над 250 дейта центъра с наличие в 32 страни. От години центровете за данни (IBX) в София SO1 и SO2 поддържат фирмите в България в техния път към трансформиране на бизнеса си посредством взаимосвързаност с сътрудници по цифровата верига за доставки, внедряване на облачните технологии и достъп до нови пазари по света.

Акцентът на събитието е върху един от факторите за триумф на всеки бизнес – стабилната основа, която го обезпечава с надеждност и непрекъсваемост на услугите, а точно – безотказно работещата техническа инфраструктура, която може да поеме пиково натоварване и да устои на офанзиви от онлайн средата.

Все повече компании мигрират своето техническо решение към облачни технологии, с нужната софтуерна имплементация, автоматизация, мониторинг и грижа от квалифицирани инженери с най-висока експертиза 24/7.

За да дават допустимо най-хубава облачна услуга, Delta.BG построяват своята клауд инфраструктура в центрове за данни на Equinix – и в границите на събитието ще дават опция на своите сътрудници да се убедят в това от първо лице.

В рамките на събитието е планувана разходка в центъра за данни SO2 и техническите му уреди, с цел да могат гостите на събитието да видят по какъв начин се реализира SLA 99,999%+ равнище на услугата, резервирано електрозахранване и SLA 99,99%+ за температура и мокрота.

Участниците в събитието „ Домът на сполучливия e-commerce бизнес ” ще схванат по какъв начин елементарно и интуитивно от всеки център за данни на Equinix може да се доближи всеки клиент на Equinix по целия свят посредством платформата – софтуерно дефинирано решение за взаимосвързаност, което разрешава непосредствено, несъмнено и динамично свързване към разпределена инфраструктура и цифрови екосистеми.

След извънредната разходка в сърцето на дейта центъра, е планувано време за нетуъркинг, въпроси и положително въодушевление с дарове. От страна на Delta.BG е плануван анонс на най-новите услуги на компанията – новаторската и AI-базирана с построен scrubbing center (PoP) в дейта центъра, както и новата (Backup-as-a-Service).

Достъпът до пилотното събитие “Домът на сполучливия eCommerce бизнес ” е извънреден – с покана от уредниците. Ако проявявате интерес и бихте желали да участвате, свържете се с, с цел да получите покана – за идни събития на компанията в дейта център Equinix.

спонсорирана обява
50
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР