Акцент във вдъхновяващата програма на Аполония 2022 ще е представянето

...
Акцент във вдъхновяващата програма на Аполония 2022 ще е представянето
Коментари Харесай

Аполония отбелязва 70-годишнината на Иво Папазов-Ибряма

Акцент във вдъхновяващата стратегия на " Аполония 2022 " ще е представянето на Иво Папазов-Ибряма. Той слага началото на кларинетното свирене в сватбарската музика. Свири по целия свят в съдействие с най-хубавите джазмени на няколко континента. А виртуозността му трансформира сватбарската музика в джаз феномен и го прави интернационално прочут. Юбилейният концерт " Иво Папазов-Ибряма на 70 " с присъединяване на оркестър " Тракия " и Петя Панева е на 30 август от 21 ч. на Амфитеатър " Аполония ".
Празниците на изкуствата " Аполония " ще съберат над 50 неповторими събития под небето на красивия Созопол сред 28 август и 5 септември. Програмата предлага, както ДУМА писа, богата палитра от концерти, театрални постановки, изложения, литературни министър председатели, майсторски класове по постановка, актьорско майсторство и креативно писане, както и годишните срещи с български създатели край морето в диалози на тематика " Цената на триумфа ". 
За ценителите на екранните изкуства са подбрани едни от най-успешните и известни филми на актуалното българско кино. Прожекциите ще се състоят под звездите в Лятното кино в Созопол. 
Програмата включва още стойностни представления и изложения. Михаил Билалов ще показа своя моноспектакъл " Бум-Бум ", който обезпечено ще развесели публиката със специфичното присъединяване на Ангел Заберски бенд. А Театър " Българска войска " ще показа именитата си режисура " Секс, опиати и рокендрол ". Тя е в своя 30-и сезон и е в същия актьорски състав, който не е променян от премиерата й. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР