Актрисите Фелисити Хъфман и Лори Локлин, а също така и

...
Актрисите Фелисити Хъфман и Лори Локлин, а също така и
Коментари Харесай

До 20 години затвор грозят холивудски звезди заради сагата с подкупи за университети

Актрисите Фелисити Хъфман и Лори Локлин , а също по този начин и брачният партньор на Локлин , Мосимо Джанули , се явиха в съда в град Бостън по обвиняване за предоставяне на подкупи за постъпването на децата им в влиятелни университети.

Съдията не изиска от тях да признаят или отрекат виновността си. Обвиняемите бяха пуснати на независимост под гаранция. Но те бяха задължени да предадат паспортите си и да не напущат Съединени американски щати . Ако обвинените бъдат приети за отговорни, могат да получат присъди до 20 години затвор.



Фелисити Хъфман
е известна с присъединяване си в сериала " Отчаяни съпруги ", а Локлин от поредицата " Бевърли хилс 90210 ".

Според обвиняването, подкупите били получени от медиатори, които фалшифицирали данни за тези деца, в това число резултатите им на приемни изпити. Така било улеснено приемането им в известни образователни заведения.
 Лори Локлин БГНЕС-->
Срещу ръководителя на незаконната мрежа Уилям Сингър са повдигнати 4 обвинявания, в това число за изнудване и пране на пари. Мрежата получила общо 25 милиона $ от родители, които желаели децата им да бъдат признати в влиятелни университети, измежду които Йейлския, Станфордския, Южнокалифорнийския, Тексаския, Джорджтаунския, Калифорнийския в Лос Анджелис, " Уейк Форест ". В някои случаи децата са одобрявани като спортисти, даже без да имат такива достижения.
COLLEGE CHEATING SCANDAL: Actresses Felicity Huffman and Lori Loughlin were among several people to appear in a Boston federal courthouse in connection with their children and the nationwide college admissions cheating scandal. reports.
— World News Tonight (@ABCWorldNews)

33 родители са упрекнати, че са употребили услугите на Сингър , като за задачата са платили суми, вариращи сред 200 000 и 6,5 милиона $.

" Не може да има система за приемане, която е друга за богатите, нито друга правосъдна система ", съобщи прокурорът Андрю Лелинг на конференция в Бостън.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР