Актрисата Йоанна Темелкова плати 5000 лева на колегата си и

...
Актрисата Йоанна Темелкова плати 5000 лева на колегата си и
Коментари Харесай

Йоанна Темелкова брои 5 бона за картини на Зуека

Актрисата Йоанна Темелкова заплати 5000 лв. на сътрудника си и художник Васил Василев — Зуека за две от най-известните му произведения - „ Клоун “ и „ Завързаният балон “, видя „ Галерия “. Екранната Лора, както е позната от хитовия престъпен сериал на Нова телевизия „ Братя “, е поръчала платата преди няколко месеца. Едва преди дни те са пристигнали в София. „ Толкова време чаках окачването на тези 4 невероятни картини... Струваше си! Обожавам ги “, споделя актрисата, написа България Днес. 

Любопитна детайлност е, че новите попълнения в дома й се намират във всекидневната - най-просторната стая, в която Йоанна и брачният партньор й артистът от Сатиричния спектакъл „ Алеко Константинов “ Мартин Гяуров, прекарват по-голяма част от свободното си време , също по този начин употребяват необятния терен за другарски сбирки и празници.
Всъщност русокоската има намерение да размени мебелите и част от спомагателния фон с бутикови придобивки, които имат и сантиментална стойност за нея. В предишното тя нееднократно е споделяла, че се възхищава на Васил и гения му, както и че рано или късно ще се снабди с някое от великите му творби.

За страдание не съумя да се възползва от първите оферти на Зуека, който по време на пандемията бе оповестил цени до 1000 лв.. В момента концепциите и реализацията им чукват съвсем три бона, като някои от платната са капарирани преди завършването. В ателието липсват нови придобивки, а на промоция са към този момент остаряващите картини - Дон Кихот и Дулсинея “, понижена от 1600 лева на 1280 лева, както и познатите за ценители „ Висящи хора “, „ Яйцето “, „ Дървото на познанието “, „ Покана “ и „ Жена “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР