Актрисата Яна Маринова написа във Фейсбук, че има желание да

...
Актрисата Яна Маринова написа във Фейсбук, че има желание да
Коментари Харесай

Яна Маринова се ядоса на депутат

Актрисата Яна Маринова написа във Facebook, че има предпочитание да участва на митинга в отбрана на настоящето държавно управление, само че няма физическата опция и по тази причина насочи няколко въпроса в обществената мрежа.

Публикуваме думите ѝ тук:

Не изисквам да запознат съм политика и по тази причина запитвам. По коя логичност имаме право да бъдем в прорез с политиката на Европа при всички пари по европейски фондове, които получихме и продължаваме да получаваме през годините? И това, че въпросните пари в по-голямата си част въобще не стигнаха до работещите и мислещи българи с хрумвания и качества, а биваха " преразпределени " за избранници на властимащите, белким значи, че Европа не ни е дала тези пари?

И може ли " депутат " да назовава протестиращи като мен " фашистка сган " или това към този момент се смята за обикновено?

И най-важното - не е ли време българските политици да " усвояват за персонални потребности " не повече от 15% от държавните пари, както очевадно е сполучливата процедура в Европейски Съюз, вместо 80%, както е практиката тук?

И с остатъка самоотвержено да се погрижат за потребностите на народа си, както обичат да споделят?

За свършек - желая да съм на митинга в отбрана на настоящето държавно управление, само че нямам опция физически и по тази причина си скандирам въпросите от тук.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР