Актрисата Виолета Донева отказала да даде на 18-годишната ѝ внучка

...
Актрисата Виолета Донева отказала да даде на 18-годишната ѝ внучка
Коментари Харесай

Нова зловеща версия: Актрисата Виолета Донева убита заради...

Актрисата Виолета Донева отказала да даде на 18-годишната ѝ внучка пари за опиати. Избухнал скандал, който приключил с ликвидиране. Това гласи една от водещите версии за претекста, предиздвикал младото момиче да нападне с нож и да души своята баба, написа, базирайки се на източници от следствието.

Проверява се и друга версия - че внучката желала да се реалокира да живее в бабиния апартамент в кв. “Изток ”, само че Донева не желала и да чуе, тъй като се бояла, че ще я пратят в старешки дом.

И това е можело да стане мотив за препирня, само че в случай че се удостовери, че момичето е вземало опиати и има диагноза шизофрения, тогава няма по какъв начин да се приказва за претекст - закононарушението е осъществено от болен човек, без да е било замисляно, подготвяно и без съответна причина.

Напълно била опровергана и друга версия, която бе популяризирана от някои уеб сайтове в четвъртък, че Донева и околните ѝ имали кавги за парцели в Съединени американски щати.

Днес към момента нямаше повдигнато обвиняване против обвинената внучка, която сега се намира в психиатрия. Засега е следствена загадка дали е открит ножа, с който е осъществено кървавото закононарушение.

До дни наблюдаващият прокурор следва да реши за привличане към наказателна отговорност и за назначение на психиатрична експертиза, която да откри дали 18-годишната е вменяема.

Зловещия блок 1 в кв. “Изток ”

Тялото на 79-годишната актриса, обичана от няколко генерации българи, бе открито в дома ѝ в блок 1 в столичния квартал “Изток ”. От два месеца Виолета Донева живеела сама, откакто умрял вторият ѝ брачен партньор Атанас Грънчаров.

Според съседи околните ѝ идвали постоянно да я виждат, дошла и жена, която я извеждала на разходка. Но хората не знаеха дали и какъв брой постоянно при Донева е гостувала внучката ѝ.

“Допреди 5-6 години актрисата и мъжа ѝ живееха в Съединени американски щати, само че се прибраха. Чувало се е, че са били там при родственици, само че къде и по какъв начин са живели там, ние нямаме визия ”, описа комшийка от блок 1.

Тя удостовери, че на няколко пъти в дома са идвали служители на реда на огледи, само че не беше чувала някой от хората в околните жилища да са взели участие като поемни лица.

В артистичните среди и през вчерашния ден говореха със тъга за трагичната гибел на Виолета Донева, за която мнозина артисти и режисьори са запазили положителни мемоари от взаимната им работа в киното, театъра и телевизията/Блиц

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР