Актрисата Ваня Цветкова има имоти за 300 000 лева от

...
Актрисата Ваня Цветкова има имоти за 300 000 лева от
Коментари Харесай

Ваня Цветкова с имоти за 300 бона от мъжа си

Актрисата Ваня Цветкова има парцели за 300 000 лв. от някогашния си брачен партньор Павел Дойчев, който изненадващо се спомина през вчерашния ден. Актрисата и брачният партньор й се разделиха след 18 години фамилен живот, а починалия каскадьор й трансферирал цялото си имущество при развода им, научи HotArena.

Приятели и родственици останаха изумени от новината за кончината на Дойчев. Тъжната новина бе обявена в обществените мрежи от негови другари.

„ Сбогом, Павка! И ти се гмурна във безконечното скривалище! Много ми е мъчително, че не успяхме в този живот! Дали сме дума за идващия! И ще го създадем! Чакайте ме с Гицата ", написа на стената му Марио Марков, написа „ Телеграф ”.

В последните години от живота си, артистът живееше в село Фазаново край Бургас. Очаква се неговите близки и другари да участват на изпращането му.

Ваня Цветкова се среща с Дойчев по време на фотосите на паметния филм „ Комбина ”. Тогава тя е в основната роля с Иван Иванов, а Дойчев е бияч от бандата на Ники Сотиров.

По всичко наподобява, че Ваня го е харесала доста, защото неведнъж търси мотиви да се срещнат. По това време тя е гадже на режисьора Огнян Купенов, само че след фотосите се прибира в София и звъни на Дойчев, че има проблем с парното на полския й фиат, който си е купила неотдавна.

По това време той е разведен, има двама синове, а тя постоянно го кани на заведения за хранене и по купони. Той обаче даже и не схванал, че го смъква, до момента в който един път не му се обадила, че няма кой да й гледа пуделчето и го помолила да му го остави. Станало късно и Ваня останала да нощува в жилището му, където останала шест месеца.

Малко по-късно двамата се женят, а бракът им устоя цели 18 години. Но в един миг Ваня взема решение, че желае бракоразвод.
„ Просто пристигна един ден и ми сподели: „ Павка, ние с теб би трябвало да се разделим ”, А аз й отвърнах „ Аз не желая да се развеждам с теб и няма да ти дам бракоразвод! ”…Но можеш ли да спреш една жена, в случай че желае да се раздели с теб.

При развода й дадох всичко - и жилищата, и къщата в Америка, и вилата, и колите.. на стойност 300 000 лв.. Нищо не съм взел! Взех си единствено четката за зъби и джапанките, всичко друго й оставих ", споделя години по-късно починалият към този момент Павел Дойчев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР