Актрисата Ваня Щерева вдигна шумно парти в стил 2 в

...
Актрисата Ваня Щерева вдигна шумно парти в стил 2 в
Коментари Харесай

50-годишната Ваня Щерева се омъжи за младок с плочки

Актрисата Ваня Щерева подвигна шумно празненство в жанр 2 в 1. Тя отпразнува своя 50 годишен празник и публично съобщи, че има връзка с много по-млад от нея мъж, видя HotArena. Още по-любопитен се оказа фактът, че купонът за рождения ден се е трансформирал в терен за дълго чаканото „ Да “.

Това подсказват мненията под последните изявления на Щерева в обществената мрежа Инстаграм. „ Како, да не се омъжи? “ , пита певицата Виктория Терзийска, по-известна като Вики от „ Мастило “.  " Да "   написа в отговор тв-водещата Ирина Тенчева.

На фотосите Ваня театралничи с избраника си - много по-млад от нея мъж с очила и плочки , които се виждат в персоналния му профил. „ Всеки със личното си селфи “, пиша под една от фотосите Ваня. Под фрагмента запечатал любовната целувка с мнения се включват редица звезди измежду които моделът Александра Петканова. Тя пусна влюбени емотикони, сходно на актрисата Ралица Паскалева и дамата на Станислав Сланев Стенли - Локо. Писателката и композитор Гери Турийска написа „ Опппа, какво става тука? “, а Виктор Калев прибавя под друга фотография сърца.

От фотосите излиза наяве, че празненството се е провело в с. Левски непосредственост до Пазарджик. На него са участвали Виктор Калев, Диана Добрева и Руши Видинлиев, писа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР