Актрисата Теодора Духовникова изненада с пост във фейсбук, в който

...
Актрисата Теодора Духовникова изненада с пост във фейсбук, в който
Коментари Харесай

Теодора Духовникова откровено: Сънувах атомната бомба, красива е

Актрисата Теодора Духовникова изненада с пост във фейсбук, в който разкрива, че е сънувала атомната бомба и това било една от най-красивите гледки.

Ето цялото признание на хубавицата, която сега снима във Велико Търново втория сезон на сериала " Дяволското гърло ":

" Тази нощ сънувах атомната бомба. Беше едно от най-красивите неща, които съм виждала в миналото въобще. Беше нощ и гледах нагоре, първо си помислих, че виждам падаща звезда и си пожелах да няма война, само че след това осъзнах, че не е една, а хиляди, милиони, милиарди падащи звезди, нанизани като гирлянди в някакво студено, диамантено зарево, като бижута, които не падаха към нас, а се стичаха разтопени по небето, по целия му овал и след това го раздраха.



Не знаем дали по този начин е изглеждала атомната бомба в съня на Теодора Духовникова, само че това е една от най-разпространените фотоси в интернет на предполагаем нуклеарен взрив 

Беше толкоз безшумно. Въздухът беше чист, споделих си е какво, най-малко не мирише на нищо. После всичко се извърши с прахуляк, лек само че леплив. Не се изплаших, тъй като по какъв начин да се изплашиш от хубостта. Толкова галактическа и ултимативна. Само времето спря, тъй като всичко стана релативно и време към този момент не ни беше нужно… "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР