Актрисата Таня Робъртс, позната като едно от момичетата на Бонд

...
Актрисата Таня Робъртс, позната като едно от момичетата на Бонд
Коментари Харесай

Обявена за мъртва актриса възкръсна

Актрисата Таня Робъртс, позната като едно от девойките на Бонд и с ролята си в " Ангелите на Чарли ", бе оповестена за мъртва в неделя по простъпка.

Американската актриса се намира в болница и е към момента жива. Това удостовери неин представител Майк Пингел пред сп. Variety. Той изясни, че в началото брачният партньор ѝ получил информация, че Робъртс е умряла. Въпреки това от болничното заведение се обадили по-късно, с цел да опровергаят информацията.

Пингел споделя, че в неделя вечер бил известен по телефона от колегата на Таня - Ланс О'Брайън, че актрисата е умряла. Но в понеделник сутринта О'Брайън схванал от чиновниците в болничното заведение Cedars-Sinai Medical Center, че Таня Робъртс е към момента жива. И тъкмо когато Ланс получил позвъняването от болничното заведение, той давал изявление за Inside Edition.

" Толкова съм благополучен ", били думите на колегата на актрисата при приемането на положителната вест.

Таня Робъртс се намира в болница от 24 декември, когато припаднала в дома си след разходка на кучетата си.

Момичето на Бонд от " Изглед към долината на гибелта " от 1985-а към момента е в интензивно поделение и е в тежко положение.

Припомняме, че до объркването се стигна, откакто Робъртс припаднала в дома си точно на Бъдни вечер. Сексимволът от 80-те и 90-те години била хоспитаслизирана след случая в болничното заведение „ Седар-Синай “ в Лос Анджелис и сложена на изкуствено дишане от 24 декември. Според „ Холивуд Рипортър “, тежкото ѝ положение не е обвързвано с COVID-19, а в неделя вечерта е обявена по простъпка гибелта ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР