Актрисата Сюзън Сарандън беше арестувана от полицията на щата Ню

...
Актрисата Сюзън Сарандън беше арестувана от полицията на щата Ню
Коментари Харесай

Арестуваха актриса по време на протест

Актрисата Сюзън Сарандън беше задържана от полицията на щата Ню Йорк по време на митинг за нарастване на минималната заплата. Сарандън е едно от осемте лица, задържани за безчинство след присъединяване в митинг за организацията One Fair Wage, на която Сарандън е президент. Според полицейските отчети членовете на организацията са седнали и са блокирали входовете във фоайето на Капитолия на щата Ню Йорк за няколко минути, преди защитата най-сетне да арестува протестиращите.

" Бяха неведнъж инструктирани да се реалокират на по-безопасно място, само че осем от членовете на групата отхвърлиха и желаеха да бъдат задържани. Тези осем души бяха задържани, всеки по едно обвиняване за нарушение на публичния ред ", се споделя в изказване на полицията.

Според уеб страницата на организацията, обединението One Fair Wage включва " съвсем 300 000 служащи в областта на услугите, над 2000 работодатели в заведения за хранене и десетки организации в цялата страна “ и работи за унищожаване на " заместването на заплатите “ посредством бакшиши, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР