Актрисата София Маринкова и любимият й - водещият от Дарик

...
Актрисата София Маринкова и любимият й - водещият от Дарик
Коментари Харесай

Драго Симеонов предлага брак на София Маринкова в телевизионно предаване

Актрисата София Маринкова и обичаният й - водещият от Дарик радиоДрагомир Симеонов ще опишат за огромната си обич тази неделя (21 май) в предаването „ Търси се… “ от 12:30 ч. по bTV. Влюбените ще признаят, че са дружно повече от седем години и се схващат прелестно.

Пред телевизионните камери София и Драго ще споделят, че са в идеални връзки с някогашните си половинки и дружно като едно семейство отглеждат двете си деца.

„ Те са много щури, занимателни. Изглеждат ми като по-млада двойка “, споделя синът на Драго. На въпроса дали мислят и за общи деца, звездната двойка с усмивка дава отговор: „ Мислим непрекъснато, само че би трябвало да създадем по-голям дом, където да ги отглеждаме “.

„ Драго е най-голямата ми обич и най-хубавият ми другар “, споделя София, а обичаният ѝ, в изблик на неспокойствие и страст, ще ѝ предложи: „ Моля те, омъжи се за мен! “. В този толкоз трогателен миг той пада на колене пред София и още един път изрича тези думи: „ Моето момиче, по този начин вършат рицарите… Омъжи се за мен тази седмица “!

Самата Софияреагира извънредно бурно на отправеното предложение със своето изрично „ Да “! Тя ще признае, че двамата не за пръв път приказват на тази тематика и евентуално напълно скоро ще се врекат във безконечна честност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР