Актрисата Софи Търнър, която изигра образа на лейди Санса Старк

...
Актрисата Софи Търнър, която изигра образа на лейди Санса Старк
Коментари Харесай

Лейди Санса защити звезда на САЩ от хейтърите

Актрисата Софи Търнър, която изигра облика на лейди Санса Старк в хитовия сериал " Game of Thrones ", взе отношение по абсурда на международното състезание по футбол за дами във Франция, последвал мача от полуфиналите сред Англия и Съединени американски щати.
 И дамите желаят собствен Тур дьо Франс
Нападателката на американките Алекс Морган попадна в окото на бурята от отрицателни мнения поради метода си на отпразнуване на своя гол, оказал се надвит. Тя имитира придвижването на пиянство на чай, което на Острова разчетоха като асоциация с Бостънското чаено празненство, белязало формалното начало на американската гражданска война и процеса на обособяване от метрополията в края на 18-и век.

" В дейностите ми нямаше контект. Това е просто пиянство на чай. Софи Търнър да вземем за пример го прави много постоянно. Тя е обичаната ми актриса. Не иссках да жегвам Англия по никакъв метод ",коментира Морган.

Няколко дни по-късно и забърканата Търнър се включи с коментар в Инстаграм. Актрисата е сега на меден месец във Франция с артиста Джо Джонас. Във видеото тя държи чаша вино и наподобява леко подпийнала.

" ОК, на меден месец съм и не съм си гледала доста телефона, само че това заслужава внимание. Съжалявам, че тимът на Англия отпадна и аз съм доста горда от представянето му. В същото време е чест, че отпаднахме против един толкоз необикновен тим като този на Съединени американски щати.

Алекс Морган, не обръщай внимание на злобарите. Гордея се с теб, поздравления за успеха. И това беше просто шибан чай ", сподели Търнър.

Постъпката на Морган обаче се одобри добре от някои среди в Съединени американски щати. Със сигурност президентът Доналд Тръмп е харесал патриотичния колорит, откакто преди този момент подлага на критика друга от звездите на отбора Мегън Рапино за неналичието на почитание към страната си. Рапино стана първият прочут бял състезател, който поддържа митинга на Колин Каперник.

Финалът на международното състезание по футбол за дами е през днешния ден и в него противник на американките ще бъде тимът на Холандия.

.@alexmorgan13 said her tea celebration was inspired by Game of Thrones star Sophie Turner.

Turner showed her support and gave the haters the tea???????? pic.twitter.com/RtVIKrnLFS
— ESPN (@espn) July 5, 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР