Актрисата Силвия Петкова се завърна от лечебна терапия План да

...
Актрисата Силвия Петкова се завърна от лечебна терапия План да
Коментари Харесай

Силвия Петкова живя 10 дни в пълно мълчание! Завърна се пречистена

Актрисата Силвия Петкова се завърна от лечебна терапия „ План да бъда ", която включваше медитации, йога и юмейхо разтривки, психически тренинг на отдалечено място, изцяло друго от всекидневието. В рамките на 10 дни половинката на режисьора Зоран Петровски се отдаде на цялостно безмълвие и заряза изцяло телефона си, нямаше интернет и телевизия.

„ Истинската тишина е прекъсването на говора на устата и на мозъка. Това не е онази тишина, която ни потиска. Това е доста елегантна, доста мощна тишина, която ни лекува и ни дава сила “, написа актрисата. Тя по през целия ден практикуваше йога, хапваше чиста веган храна и потъваше във вътрешния си свят. Тя даже си купи специфична шапка и възглавница за медитация, с които релаксираше.

„ Отдадох се на себе си и осъзнаването си. Мълчах с извънредно наслаждение и се пробвах да чуя себе си, интуицията си, възприятията си. Визуализациите не ми се получаваха, тъй като съгласно мен прекомерно доста се концентрирах върху „ правилността на нещата "... Разумът не се изключи, най-малко до обяд бях в действителност рационална и по спортистки съсредоточена и дисциплинирана.

 

След втората мантра от мен като вода започнаха да извират сълзи... някъде от доста надълбоко и сигурно неосъзнато! Плаках към 10 минути. Тихо! Много безшумно, с цел да не попреча на останалите участници, следващият самоконтрол от моя страна... Но не разбрах за какво плачех. Ако не бяхме създали отмора, най-вероятно щях да продължа до края на 8-ия час. Но това бяха от тези сълзи - блажените, лечебните, извиращи от свръхдълбините на душата. Не желая да ги мацам с мозъка си и да ги проучвам! Знам единствено, че желая още веднъж да бъда там, когато съм в по-различно прочувствено положение ", написа Силвия.

Тя дава обещание да се отдаде още веднъж на тези духовни лечения, тъй като в действителност е съумяла да се вгледа по-дълбоко в себе си и да се пречисти. Докато беше на духовната терапия, мъжът й - режисьорът Зоран Петровски , който се изявява в приключенското шоу „ Сървайвър " и е апетитен за победител в него, се грижеше неразделно за шестгодишния им наследник Сива.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР