Актрисата Силвия Лулчева е уредила съпруга си Васил Бинев в

...
Актрисата Силвия Лулчева е уредила съпруга си Васил Бинев в
Коментари Харесай

Силвия Лулчева уреди мъжа си в „Откраднат живот”

Актрисата Силвия Лулчева е уредила брачна половинка си Васил Бинев в новия сезон на „ Откраднат живот ” . В арт средите шушукат, че „ Столичанката допълнително " е издействала назначението на мъжа си, научи HotArena .

Безцеремонната интервенция на Лулчева не е необикновена, още повече, че и двете продукции са на Евтим Милошев и Любо Нейков.

„ Васко е прочут най-много като глас зад кадър. Сега извади шанс около жена си и най-сетне се вреди в сериал, който е фантазия за всеки артист. Халал да му е ”, разясняват в гилдията.

Освен Васил Бинев с значима роля в сериала се е уредил и Велислав Панов, който има „ златна роза ” за играта си във „ Вездесъщият ”.

„ Присъединяването ми към екипа на „ Откраднат живот ” е доста отговорно. Влизам в един доста сполучлив сериал. Аз самият имам огромно почитание към лекарите ”, разкрива самият Павлов.

„ Откраднат живот ” се завръща в тв ефир в края на февруари. Петият сезон ще бъде под надпис „ Критична точка ”.

„ Това е медицински термин – минутите, в които лекарите се борят за човешкия живот. В новия сезон феновете ще проследят освен рискови обстановки в болничното заведение, само че и в любовта на героите ”, издава продуцентът Евтим Милошев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР