Актрисата Шарън Стоун се засмя на въпроса дали е била

...
Актрисата Шарън Стоун се засмя на въпроса дали е била
Коментари Харесай

Попитаха Шарън Стоун за секс издевателствата, тя отговори с широка усмивка

Актрисата Шарън Стоун се засмя на въпроса дали е била обект на полов тормоз. В диалог с сътрудник на CBS, Лий Коуен, тя приказва за живота през последните години, пренасрочен инсулт и известна сцена от кино лентата " Basic Instinct ". Наскоро актрисата участва на церемонията по връчването на премиите " Златен глобус ", където, както и множеството от сътрудниците си, бе облечена в черно като знак за взаимност към жертвите на принуждение. Коуен попита дали е направила неприлични оферти по време на работа в Холивуд.

" Била съм в този бизнес в продължение на 40 години, може ли да си визиите какво беше, когато започнах кариера преди 40 години с тази осанка? Аз видях всичко ", сподели Стоун.

Напоследък на Запад избухнаха доста кавги, свързани с изнасилвания или полов тормоз. В техния център бяха добре познати политици и фигури на шоубизнеса и филмовата промишленост. Един от най-силните беше абсурдът към филмовия продуцент Харви Уайнстййн, упрекнат в тормоз десетки дами, в това число актрисите Анджелина Джоли, Ашли Джъд и Гуинет Полтроу.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР