Актрисата Саня Борисова вече почти сигурно ще остане без деца,

...
Актрисата Саня Борисова вече почти сигурно ще остане без деца,
Коментари Харесай

Саня Борисова: Подкрепям сестра си, че харесва жени и ще остане без деца като мен!

Актрисата Саня Борисова към този момент съвсем несъмнено ще остане без деца, защото през март ще удари 40 година, а към момента не е майка. Същото обаче е напът да връхлети и сестра й, която също е доста красива.

На тази хубост обаче се радват дамите. Ирена Борисова е лесбийка и това не е загадка за никого. След неуспехи във връзките си с мъже тя се трансферира на другия бряг.

Рени е по-малката сестра и за нея има повече време да образува семейство. Хората с противоположна полова ориентировка обаче доста рядко стават родители. Азис е едно от изключенията в това отношение.

Освен това Ирена, която явно се усеща като мъж, тъй като си обръсна главата, с цел да бъде по-мъжествена, беше сгодена в Дубай, само че всичко сред нея и Емили Браун свърши.

Майката и бащата на Рени не одобрявали хомосексуалните й пристрастености. Всеки родител желае да има внуци от своите деца и по тази причина те били срещу годежа й и бъдещата женитба с Емили.

Единствено сестра й я подкрепяла. Саня била с доста разкрепостени възгледи и не считала, че всеки човек наложително би трябвало да има деца, с цел да бъде благополучен. Затова и тя самата не се тормозила, че още не е майка.

Всъщност актрисата в никакъв случай не е желала наследници. Още по време на брака си с Ники Илиев се говореше, че тя е повода да нямат деца, не желала да забременява и ражда, с цел да не скапе фигурата си.

Що за жена е тази, която няма майчински инстинкт?! Основната функционалност на дамата на тази земя е да стане майка. Същото е и при мъжа, който е задължен от морална позиция да опита да продължи рода.

Сестрите Борисови обаче явно са две капризни госпожици, възпитани в свръхегоизъм. И до момента в който дребната Ирена може би няма виновност за половите си влечения, тъй като се е родила с тях, то Саня няма причина да бъде бездетна, само че избира да живее единствено за себе си.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР