Актрисата Саня Борисова разпуска с въздушна йога, разкри пред Телеграф“

...
Актрисата Саня Борисова разпуска с въздушна йога, разкри пред Телеграф“
Коментари Харесай

Актрисата Саня Борисова сподели интересни факти за себе си

Актрисата Саня Борисова разпуска с въздушна йога, разкри пред " Телеграф “ самата тя.

Красавицата признава, че последните месеци програмата й е запълнена на 100 %, само че когато й остане някакво свободно време, първото нещо, което прави, е да си отвори програмата и да види графика за свободните часове по йога. Много е въодушевена по въздушната, само че е любопитна и към всевъзможни други практики. " Това е моето зареждане и бягство денем, йогата е метод да погледнеш във вътрешността в себе си и това ми харесва “, показа тя. Не е запалена по фитнеса и като цяло споделя, че не е състезателен вид човек.

Ритуали

Дните на Саня са натоварени, изключително в последните месеци около реализирането на последния й сюжет. Отнело й към 6 месеца, като споделя, че огромна част е писан безусловно през нощта в часовете сред 12 и 2. Вдъхновена е от тематика, която сега персонално я вълнува и счита, че би развълнувала всеки различен.

Сутрин става и прави своите ритуали. Пие кафе и е значимо да завърши с това до 11 по обяд, тъй като в по-късните часове не й работи добре на съня. Не употребява мляко, счита, че е нездравословно, за това и кафето й е с ядково. От 9 години не яде и месо. За това време е опитвала веднъж за 7 години, само че това се е оказало съвсем съдбовно за организма й, защото се получило натравяне. Отказва се от месото след един коледен пост.

Магистратура

В момента Саня Борисова е изцяло отдадена на работата си и всяка една част от нея й доставя наслаждение. Основен приоритет е театърът и киното, както и уговорките й, свързани с разнообразни рекламни акции. Между всички задължения й следва да приключи магистратура постановка. Признава, че това е посоката, в която желае да се развива за в бъдеще.

Прасенце

В момента играе в три представления в спектакъл " Възраждане “. Казва, че това е страховит метод да бъде в непрекъсната кондиция като актриса. Играе в една комедия, драма и детско зрелище. В " Рогоносци “, " Нощта на Игуаната “ и " Вълкът и трите прасенца “. " Играя едно от прасенцата, беше огромно предизвикателство първоначално, само че след това стана ужасно и го върша на драго сърце “, изяснява Саня. - В " Рогоносци “ съм придворна дама, която оказва помощ на своята стопанка да поставя рога на мъжа си. Стана ужасно, доста свежо зрелище. Като цяло театърът ми е пристрастеност и аз имам проекти в един миг да стартира да върша свои планове ", споделя Саня. На въпроса кино или спектакъл, дава отговор - и двете. " Така се стече животът ми, че надали не непредпазливо започнах да върша кино, с практиката започнах да разбирам и обичам този развой. Днес боготворя и двете и не мога да ги разделя, имам нужда да се показвам и на двете платформи. Не ме влекат сериалите, те са доста технични и не ти дават независимост да изразиш творчеството си, до момента в който киното ми дава опция да покажа ефирната си природа, а театърът да проявя силата си, тъй като аз мога да бъда и доста мощна актриса. Нещо, което към момента не е задоволително изявено от мен, само че не спирам да го развъртвам, тъй като това е, което чувствам като свое предопределение “, споделя Саня.

Художничка

Влечението й към киното и театъра е още от дете. Като дребна си събирала парите от закуски за учебно заведение и си наемала видеокасети с известни филми, след което разигравала пред родителите си подиуми от тях. Завършила е учебно заведение с профил изобразяване и си е мислила, че ще стане художничка, само че това се трансформирало, откакто срещнала едно момче, с което имала дълга връзка. Саня била доста впечатлена, когато схванала, че той учил актьорско майсторство. Когато избира актьорското майсторство, цялото й семейство е доста ненадейно от избора й да учи тъкмо това.

Забранена обич

Първият й по-професионален план е присъединяване й в сериала на NOVA " Забранена обич “. Съвсем млада се сблъсква с известността. И с отрицателните мнения. " Бях доста сюрпризирана от обстоятелството, че хора, които не ме познават, се изричат по мой адрес. За един млад положителен човек е необичайно да се сблъска със злобата на хората “, спомня си Саня. По това време тези нападки й въздействат прочувствено, само че популярност Богу, с помощта на мощния си темперамент продължава напред. След това пристигна и моментът, в който с някогашната си половинка Ники Илиев стартират да вършат филми. Снима се единствено в реклами, които харесва, и отхвърля всяко едно, което не й идва от вътре. Отказва да вземем за пример акции за реклами или корав алкохол, просто тъй като тя не употребява. Възприема се за инфлуенсър, въпреки и работата й да е доста покрай това, нито се възприема за модел, защото главната й специалност е актьорското майсторство.

Модел

Никога не е била модел, даже като студентка по актьорско майсторство й е било необичайно, когато я търсели за задължения като модел. Гледала на сходни задължения просто като метод за спомагателен приход. Качвала се е на стилния подиум, само че като лице на избрани марки. " Не съм нито модел, нито инфлуенсър, коства ми се прекомерно ограничаващо самичък да си поставяш някакви рамки, даже от време на време да кажеш, че си единствено актриса е рамка. Аз не обичам да се лимитирам и нуждая се от по-голям набор, с цел да изразя себе си и творчеството си. Пиша, рисувам. Обичам действия, които от време на време са чисто интровертни и, несъмнено, след това да ги споделям с аудитория. Като писането на сюжет, който след това превръщаш във филм или построяването на облици ", изяснява Саня. Описва себе си като амбиверт, което е половин екстроверт, половин интроверт. Дори дните си разделя по този метод на две, за активност, в която да е сама със себе си, и другата половина да е споделена с други хора. И по този начин се усеща най-добре.

Ползва витамин С за съвършена кожа

Саня Борисова е разкрила удобното деяние на витамин С върху нейната кожа. За това го употребява под формата на серум за лице в ежедневната си грижа. Според нея тайната на хубавичко кожата е доста сложна. Важно е и с какво се храниш и какъв брой вода пиеш и козметиката, която ползваш. " Сутрин и вечер употребявам козметика, с която мощно хидратирам кожата си “, изяснява актрисата. Напоследък има опция да употребява доста и разнообразни козметики, познава добре кожата си и незабавно усеща кое е добре за нея. Направило й е усещане, че в случай че употребява еднакъв крем дълго време, той стопира да работи, за това го подменя с различен. Доволна е от бустерите с хиалурон, само че поучава дамите да не прекаляват с нищо.

Почива си при сестра си в Дубай

В дребното свободно време, което има, обича да пътува. Споделя, че най-лесната й дестинация за пътешествия е Дубай, защото сестра й живее там. Освен най-лесна, е и най-приятна, тъй като там е покрай фамилията си, а в това време има доста места за занимания и най-много е топло.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР