Актрисата Саня Борисова има интересно семейство. След като бракът й

...
Актрисата Саня Борисова има интересно семейство. След като бракът й
Коментари Харесай

Майката на Саня Борисова е съсипана! Видя с очите си, че дъщеря й е лесбийка, а внучето е мираж

Актрисата Саня Борисова има забавно семейство. След като бракът й с филмовия режисьор Ники Илиев претърпя цялостно крушение, прожекторите се насочиха към сестра й Ирена, която в чужбина е известен модел и инфлуенсър.

Рене, както я назовават приятелите, живее от десетилетие в Дубай, където върти обич с дами. Макар да е по-красива даже от сестра си, манекенката няма увлечение към мъжкия пол и непрекъснато е в женска компания.

Дълго време майка й не можеше да одобри ориентацията й, само че очевидно към този момент прави опити в тази тенденция. Наскоро дамата е била на посетители на дребната си дъщеря и даже се е срещнала с настоящата й партньорка.

Според някои източници майката на известните сестри останала унищожена от тази среша. Тя знаела, че щерка й е на противоположния бряг, само че когато видяла по какъв начин се прегръща и допира интимно с гаджето си, й пристигнало допълнително.

Майката била тъжна най-много от обстоятелството, че очевидно в никакъв случай няма да види внуче. Голямата й дъщеря Саня към този момент е на 40 година и след развода си не може да задържи нито един мъж. Рене пък е лесбийка и е малко евентуално да тръгне да става майка, въпреки че в актуалния свят към този момент има способи за това в нейната обстановка.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР