Актрисата Сандра Бълок коментира слуховете за романс с Киану Рийвс

...
Актрисата Сандра Бълок коментира слуховете за романс с Киану Рийвс
Коментари Харесай

Сандра Бълок: Нямах връзка с Киану Рийвс, но в бъдеще кой знае?

Актрисата Сандра Бълок разяснява слуховете за романс с Киану Рийвс в изявление за Esquire.

Актьорите се срещат на снимачната площадка на екшъна " Скорост ", който излиза през 1994 година, а през 2006 година се снимат във кино лентата „ The Lake House ”.
Лейди Гага, Брад Пит и Сандра Бълок ще вземат участие дружно в нов филм
Нов филм с трите холивудски суперзвезди се чака да излезе на огромен екран в края на тази година, в случай че няма спомагателни закъснения, зар...

Освен това имат общи другари и еднакъв сътрудник. Поради тази причина Бълок и Рийвс постоянно се срещат на холивудски празненства, където се забавляват и поддържат връзка. Не е изненадващо, че двамата от дълго време са обвинени в сантиментална връзка.

На въпроса дали в действителност ги свързва освен това от работа и другарство, Сандра Бълок решително отговори " Не ".

Според актрисата това „ освен това ” би разрушило " огромното им другарство ". Все отново тя не изключи опцията да имат романс в бъдеще.

" Но кой знае? Киану е човек, който съгласно мен е другар с всяка жена, с която се е срещал. Не мисля, че има някой, който би споделил нещо извънредно за него. Така че може би ще оцелеем. Не знам ".
Сандра Бълок подари 400 хиляди $ за възобновяване на Калифорния
Сандра Бълок е дарила 400 000 $ на американския Червен кръст, с цел да помогне с възобновяване от калифорнийските горски пожари, с...

Актрисата добавя, че Рийвс е бил и си остава неповторим човек, който умее да слуша деликатно и си напомня истории, свързани с него. Около година след „ Скорост ” до момента в който беседва с Киану Сандра загатва, че в никакъв случай не е опитвала шампанско и шоколадови трюфели. Няколко дни по-късно артистът идва в дома на Бълок с цветя, шампанско и шоколадови трюфели, казвайки: " Мислех, че можеш да опиташ цялото това нещо и да ми кажеш по какъв начин ти се коства ”.

През 2019 година стана ясно, че Киану Рийвс се среща с художничката Александра Грант. Сандра Бълок беше омъжена за телевизионния водещ Джеси Джеймс, с който се разведе през 2010 година след петгодишен брак поради изневерите му.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР