Актрисата Салма Хайек и съпругът ѝ Франсоа Анри Пино се

...
Актрисата Салма Хайек и съпругът ѝ Франсоа Анри Пино се
Коментари Харесай

Салма Хайек, Франсоа Пино и двете им дъщери на Седмицата на модата

Актрисата Салма Хайек и брачният партньор ѝ Франсоа Анри Пино се появиха на ревюто на Gucci, дружно с двете си дъщери.

Част от модерното слято семейство на Салма Хайек и Франсоа Пино се появи на ревюто на Gucci в границите на Седмицата на модата в Милано. Gucci е част от империята за първокласни артикули Kering, един от чиито притежатели е Франсоа Пино.

Салма и Франсоа бяха съпроводени от 22-годишната Матилде. Тя е билогична щерка на Франсоа от първия му брак. С тях беше и 15-годишната Валентина - щерка на Франсоа и.

Актрисата бе облечена със синя рокля по тялото на Gucci. Моделът на блестящи звезди е с дължина до коляното.

 Добави изложение

22-годишната Матилде Пино бе с черна асиметрична рокля и тъмни очила. Ботуши над коляното допълниха секси визията ѝ. 15-годишната Валентина заложи на бизнес аутфит - синя риза, кожена пола и забавно комбиниране на сандали с бели чорапи доникъде на прасеца.

 

 Добави изложение

 

Двете сестри са постоянни посетители на стилните ревюта на марките, част от империята Kering, само че това е едвам втория път, в който са засечени дружно.

 

 Добави изложение
Малко по-късно двете сестри бяха засечени на After празненството на Gucci
 

Припомняме ви, че и Франсоа Пино са женени от 2009 година Освен Матилде, от брака си с интериорната дизайнерка Дороти Лепер Франсоа има наследник, носещ неговото име. Франсоа има и дете от топмодела Линда Еванджелиста - 16-годишния Аугустин Джеймс Еванджелиста.

 
Вижте още:

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР