Актрисата с български корени Нина Добрев се намира в Австрия,

...
Актрисата с български корени Нина Добрев се намира в Австрия,
Коментари Харесай

Нина Добрев подкара сноуборд в Австрия с новото си гадже

Актрисата с български корени Нина Добрев се намира в Австрия, където се включи в подготовка на своя другар – олимпийския медалист Шон Уайт. Тези дни Шон разкри, че Нина го е била на първото им съревнование по сноуборд.

Уайт, който е една от легендите на този спорт в света и има 3 златни медала. В момента 35-годишният Шон се приготвя за петото си присъединяване на Зимните олимпийски игри следващата година. През последните седмици той тренира в Европа (Австрия и Швейцария), само че скоро ще продължи тренировките си в Съединени американски щати.

„ Спомням си първия ни ден, когато карахме дружно и се готвех да я хвана, в случай че тя падне. Аз потеглих надолу по хълма постепенно, с цел да очаквам Нина да дойде, а за мое учудване обаче тя ме подмина и най-после тя ме чакаше долу. Някак си караше по-бързо от мен. “

Спортистът се радва, че той и Нина имат доста общи занимания. Фактът, че Нина Добрев също е добра в карането на сноуборд, може да е един от факторите, които са помогнали за продобиване на сърцето му.

Нина показа фотоси със своя сноуборд някъде из планините на Австрия в Инстаграм. Връзката на Нина с професионалния сноубордист датира от началото на 2020 година. Двамата са се срещнали, до момента в който са били на почивка в Южна Африка.

Отношенията им стартират отпускарска спекулация, само че напролет на 2020 година, двамата вземат решение да заживеят дружно и по този начин връзката им се задълбочава бързо и те стават двойка.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР