Актрисата Розамунд Пайк даде интервю за The Guardian, в което

...
Актрисата Розамунд Пайк даде интервю за The Guardian, в което
Коментари Харесай

Розамунд Пайк: Уелнес индустрията мами всички ни

Актрисата Розамунд Пайк даде изявление за The Guardian, в което описа за отношението си към уелнес модата. В изявлението тя разяснява най-много уелнес компанията Goop, благосъстоятелност на Гуинет Палтроу и уелнес промишлеността като цяло, споделяйки запасите си по въпроса.


" Мисля, че уелнес промишлеността заблуждава всички ни. Това става с налагането на концепцията, че не е задоволително просто да си здрав - би трябвало да имаш и " верен " метод на живот - макар, че това към момента не е изцяло изследвано. Въпреки това концепцията е доста съблазнителна, тъй като дава право да се преследват всички тези неща, които от време на време се срамим да желаеме: младост, хубост и добра фигура ".

Според актрисата придвижването #MeToo е разрешило на дамите да се отърват от някои от условията, които обществото е предявявало към тях, само че в този момент всичко се повтаря: " Хората непринудено се връщат към това животът им да бъде следен, само че към този момент под предлог, че всичко това е " за здраве ". Резултатът е, че това, което ядем и по какъв начин се упражняваме, придобива изключително значение. Мисля, че това е в действителност рисково ", добави Пайк.

Актрисата приказва и за това по какъв начин филмовата промишленост се отнася към дамите над 40 години (самата Розамунд е на 44). Както отбелязва тя, преди за актрисите над тази възраст е било мъчно да получават функции, само че през днешния ден, съгласно Пайк, нещата са разнообразни. " Днес към този момент не е толкоз неприятно. Винаги е имало страхотни филми с ярки, самодостатъчни героини, които са подобаващи за по-зрели актриси. Сега малкия екран приветства дами, които не се опасяват да изричат мнението си и които не се преценяват с обичайните показа за женственост, а с тези героини се откриват забавни благоприятни условия ", добавя тя./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР