Актрисата Роуз Макгауън се обърна срещу доскорошната си приятелка и

...
Актрисата Роуз Макгауън се обърна срещу доскорошната си приятелка и
Коментари Харесай

Върлата активистка на #MeeToo, която прави фелацио на 17-годишен, го закъса! Доскорошната й аверка Роуз Макгауън може да я срине тотално

Актрисата Роуз Макгауън се обърна против досегашната си другарка и вярна партньорка в адвокатстването за придвижването #MeToo – Азия Ардженто. Повод за краха на връзките им дадоха зачестилите обвинявания против италианската звезда в полов тормоз.

Видна обвинителка от #MeeToo на изнасилвача Уайнстийн правила фелацио на малолетен и го яхнала, а след това му платила $380 000, за да… (СНИМКИ)

Макгауън, която дружно с Ардженто бяха измежду първите, пропищели от сластните похищения на продуцентския магнат Харви Уайнстийн, призна, че е знаела за слуховете, свързани с приятелката й няколко дни преди те да станат публично притежание.

Видната активистка на #MeeToo, която направи фелацио на малолетен и го травмира полово, проговори за случая

" Много хора желаят от мен да дам отговори, свързани със скорошните събития към Азия Ардженто. Тези хора считат, че тъй като орисите ни бяха непроменяемо свързани през последната година, че съм обвързвана по някакъв метод с случая. Това не е по този начин ", гласи част от изказването на звездата от „ Чародейките “.

Тя добавя, че единственото, което я свързва с колежката й е фактът, че и двете са жертви на полов тормоз от страна на Уайнстийн. Двете се подкрепяли през последната година и даже си създали идентични татуировки. Познанството им обаче се ограничавало само до това, прецизира в. Монитор.

Рязката смяна в отношението на Макгауън към Ардженто се дължи на обвиняванията против самата италианка.

„ Получих телефонно позвъняване и няколко известия от гаджето ми Рейн Доув. Тя сподели, че е поддържала връзка с Азия и че самата тя признала, че в действителност е имала полов контакт с Джими Бенет. Рейн показа още, че Азия е получавала голи фотоси от него от времето, в което той е бил още на 12 години. Самата тя споделила в кореспонденцията си с Рейн, че не е подхванала никакви дейности по отношение на тези фотоси. Не е съобщила на занимаващите се с това институции, на родителите ми. Дори не е блокирала Джими в обществените си контакти. Дори не му е изпратила известие да прекрати изпращането на тези фотоси “, изповядва се Макгауън, като е безапелационна, че разполага с още данни по случая, само че все още ги пази в загадка поради водещото се следствие.

Преди дни Бенет заяви в медиите, че е станал жертва на тормоз от страна на Ардженто, която преспала с него в калифорнийски хотел, когато той бил на 17 години. По-късно се появи и второ обвиняване против италианската актриса и последна възлюбена на топ готвача Антъни Бордейн. То е от английския комедиант Джеф Лийч, който е някогашен другар на Ардженто. След раздялата им обаче почнал да получава неуместни видеозаписи от нея. В клипчетата тя се снимала гола до кръста и му ги изпращала, макар че знаела, че е благоприятен. Когато й споделил да престане, тя се засегнала и споделила, че праща сходни голотии на всичките си другари и че те не намирали в това някакъв полов подтекст.

Комикът добавя още, че е решил да разкрие този факт, тъй като намирал за иронично, че някой, който се оплаквал, че е бил принуден полово, след това правел същото по отношение на други хора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР