Актрисата Рийз Уидърспуун обича често да радва последователите си в

...
Актрисата Рийз Уидърспуун обича често да радва последователите си в
Коментари Харесай

Рийз Уидърспуун умили феновете с бебешка СНИМКА на дъщеря си

Актрисата Рийз Уидърспуун обича постоянно да радва почитателите си в обществената мрежа със фотоси на нея и към този момент порасналата ѝ щерка Ава Филип. На доста от тях двете наподобяват като близначки или най-малко като сестри, които доста си наподобяват, написа life.dir.bg.

Преди дни обаче надарената Уидърспуун провокира бурните реакции на почитателите си в Инстаграм със остаряла фотография, на която дъщерята на актрисата е малко бебе.

" Аз и моето малко ангелче Ава през 1999 година на снимачната площадка на " Малкият Ники ", където играя майката на Адам Сандлър. Да, майка му! ", гласи текстът към фотографията на Рийз.

Някои от почитателите на Уидърспуун, като известната актриса Джулиан Мур, бяха в действителност сюрпризирани, че Рийз е играла майката на Адам Сандлър във кино лентата " Малкият Ники ". Все отново Рийз е с 10 години по-млада от Сандлър, само че на всички е ясно, че в неговите филми всичко е допустимо. Там тя влиза в ролята на Холи - майката на Ники. В " Малкият Ники " се появяват още звезди като Ози Озбърн, Куентин Тарантино и други известни персони.

Други почитатели на актрисата в обществената мрежа са в действителност разчувствани да видят щерка ѝ Ава като бебе. Тя е най-голямото дете на актрисата. Родена е през 1999 година и е плод на любовта сред Рийз Уидърспуун и някогашния ѝ брачен партньор Райън Филип ( " Секс игри " ). Двойката има и по-малък наследник Дийкън. Рийз е майка и на 7-годишния Тенеси, който е най-малкият ѝ наследник от брака ѝ с Джим Тот.

Днес Ава е към този момент на 21 години и ужасно доста наподобява на майка си. През 2017 година, когато Ава съпровожда Рийз на премиерата на сериала " Големите дребни неистини ", в който Уидърспуун взе участие, момичето получава поздравления за ужасно изиграната роля от почитател, който я мисли за майка ѝ.

Ето какво споделя пред изданието Е!News за този случай Рийз:

" Хората непрекъснато идваха при нея, с цел да я поздравят за играта ѝ. А тя им отговаряше: " Но аз не вземам участие във кино лентата. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР