Актрисата Рейчъл Макадамс изглежда по-добре от всякога. Достатъчно е само

...
Актрисата Рейчъл Макадамс изглежда по-добре от всякога. Достатъчно е само
Коментари Харесай

Рейчъл Макадамс е в невероятна форма

Актрисата Рейчъл Макадамс наподобява по-добре от всеки път. Достатъчно е единствено да проследим функциите от ранните ѝ филми, с цел да се убедим, че през днешния ден 43-годишната актриса е все по този начин прелестна и зашеметяваща на екран. Затова и изцяло разумно е да си зададем въпроса по какъв начин го реализира.

Рейчъл има няколко потребни навика, които следва. " Винаги съм се хранила здравословно ", сподели актрисата. Но и с времето се е научила на някои спомагателни неща, с изключение на здравословното хранене, които също " работят " добре за нея.

Разнообразие

За разлика от звездите, които настояват, че следват прецизно един режим, Рейчъл обича разнообразието във всекидневното хранене. " Държа да опитвам нови неща ", споделя тя. А пробвайки разнообразни типове храни, е схванала кое е най-добре за нея даже при претрупан работен график.
 Снимка 574558
 

Баланс

Той е от основно значение за актрисата. " Опитвам се да се уверя, че с всяко хранене си набирам нужното количество и протеини, и мазнини. " И този неин избор е напълно верен, тъй като уравновесеното хранене, спрямо нискокалоричната диета, оказва помощ да останем сити по-дълго време.  Което пък улеснява поддържането на здравословно тегло.

Изкушения

Рейчъл има някои обичани италиански ястия и понякога си разрешава да се поглези с тях. Тя е огромен почитател и на джелато. " Преди години снимах филм покрай плажа в Сицилия и там открих превъзходен сладолед, който започнах да хапвам всеки ден - за закуска, обяд и вечеря ", споделя актрисата.

И в случай че сладоледът по цялостен ​​ден, всеки ден, е към този момент в предишното, даже и в този момент тя от време на време си разрешава дребна топка сладолед - в случаите, когато ѝ се прияде нещо сладко.

Зеленчуци

Рейчъл държи да приема доста зеленчуци, кълнове и семена всеки ден. Те ѝ оказват помощ да се усеща здрава и енергична.

Доказано е, че зеленолистните могат да предотвратят стареенето - може би това е и повода актрисата да наподобява толкоз необикновено, написа Eat This, Not That.

Диетите, които не оказват помощ

Пробите и грешките постоянно са били част от търсенията на Рейчъл. Тя е опитвала даже и вегетарианска диета, само че е открила, че не е за нея. " В един интервал пробвах да хапвам вегетарианска храна, само че това ме измори доста. Ядях единствено паста. Всъщност, бях най-нездравословният вегетарианец на света ", спомня си със смях актрисата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР