Актрисата Рени Врангова продължи днес с разкритията си срещу колегата

...
Актрисата Рени Врангова продължи днес с разкритията си срещу колегата
Коментари Харесай

Рени Врангова разкри: Будинов непрекъснато отсъстваше от Хъшове заради халтури

Актрисата Рени Врангова продължи през днешния ден с разкритията си против сътрудника Евгени Будинов, който бе изпъден от спектакъла " Хъшове " от режисьора и неин брачен партньор Александър Морфов поради обвързаността си с ГЕРБ. От думите на Врангова излиза наяве, че Будинов постоянно отсъствал от представления, тъй като имал други задължения, играел и в други спектакли, от които очевидно изкарвал положителни пари.

Поради тази причина за ролята на Мравката, изпълнявана от Евгени, Морфов избрал още един артист, тъй че спектакълът да не пада. Според Рени Врангова, която взе участие в " Хъшове " от премиерата преди 18 години до през днешния ден, Александър Морфов се отнасял с схващане, в случай че някой артист го помолел да отсъства от спектакъла, защото примерно се снимал във филм.

Самият режисьор през годините постоянно е влизал в постановката, изпълнявайки разнообразни функции. Явно по този метод е подкрепял сътрудниците артисти от една страна, а от друга, е правил всичко допустимо представленията да се играят и без тях.



Александър Морфов и " хъшовете ". Точно зад режисьора е Евгени Будинов

Ето и целия пост на Рени Врангова във фейсбук:

" Покрай цялата политическа мръсотия, през днешния ден се сетих за нещо доста нормално. Гецката, играеше в “Хъшове “ - Мравката. (Валери (Йорданов, б.ред.) играе Бръчков с ангелските крила). Та, Гецката (Евгени Будинов, б.ред) имаше дубльори - двама още преди 10 години, тъй като той непрестанно отсъстваше. Или имаше халтура, или фотоси, турнета…като народен представител идваше още по-рядко, даже си позволяваше да си потегля половин час преди края на спектакъла, тъй като имал нещо по-важно.



Финалната сцена на " Хъшове ". В средата седнал и вдигнал пушката е Будинов, който бе изхвърлен от Морфов, защото по думите на режисьора е " гербаджийски отпадък "

Аз буйствувам от такива неща, но…. Сашо… (по-великодушен режисьор в това отношение не познавам, циганката в действителност умря) постоянно, когато актьорите го помолят за фотоси или нещо, от което ще изкарат пари, той ги схваща и прави всичко допустимо да помогне, само че и да избави спектакъла.

Хъшовете това би трябвало да помнят. Един ден Мравката с цялата си нелепост и горделивост споделя: “Воеводо, (така се обръща към режисьора), аз не съм като теб обществено зает, аз имам финансов проблем, по тази причина съм в политиката, разбери ме! “ Това щяхте да чуете, в случай че записът не беше прилежно изрязан. "

На фотографията горе: Четата на " хъшовете ".
Евгени Будинов е по средата,
а зад него е Рени Врангова
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР