Актрисата Ребел Уилсън сподели, че е била отвлечена в Мозамбик.

...
Актрисата Ребел Уилсън сподели, че е била отвлечена в Мозамбик.
Коментари Харесай

Ребел Уилсън: "Бях отвлечена, тези хора бяха доста въоръжени"

Актрисата Ребел Уилсън показа, че е била отвлечена в Мозамбик. Ребел бе посетител в шоуто Straight Talking, където описа за приключенията, които са ѝ се случили по време на пътешестване в Африка.

Звездата твърди, че тя и нейните спътници са били отвлечени в Мозамбик. Тя споделя, че са пътували с камион и " внезапно на пътя ни се появи различен камион. Тези хора бяха много въоръжени. Приближиха се до нас и споделиха: Излезте от камиона ", спомня си Ребел.

Въоръжените мъже принудили актрисата и нейните другари да се качат неотложно в другия камион. Те сторили това и потеглили в незнайна посока. Били доста мощно изплашени от протичащото си, само че Ребел поискала от приятелите си да вдигнат ръце. " Страхувах се, че тези хора може да вземат някой от нас със себе си. Тогава почувствах, че се държа добре в сериозна обстановка, бях водач на екипа " споделя още актрисата.

Виж още:

" Сложиха ни седнали на земята и споделих на останалите всички да си вдигнем ръцете. Бях уплашена, че може да решат да вземат някое от девойките ", добавя актрисата.

За благополучие всичко завършило сполучливо. Похитителите не навредили на никого от групата, която била освободена на следващя ден. " Дойдоха и ни споделиха: " Камионът ви е подготвен, можете да тръгвате ", сподели тя.

" След това просто се качихме на камиона и се махнахме. Прекосихме границата с Южна Африка няколко часа по-късно ", споделя Уилсън. Актрисата към момента не знае за какво тя и приятелките ѝ са били отвлечени, само че това я кара към този момент да бъде доста подозрителна. 

" Може би са ни употребявали за контрабанда на противозаконни неща посредством камиона ", счита Уилсън. Отвличанията са относително постоянно събитие в Мозамбик, само че няма публична статистика за точния им брой.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/rebelwilson/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР