Актрисата Ребел Уилсън се надява да помогне на младите хора

...
Актрисата Ребел Уилсън се надява да помогне на младите хора
Коментари Харесай

Тя е загубила девствеността си на 35, обвързана е с жена и има дъщеря от сурогатна майка

Актрисата Ребел Уилсън се надява да помогне на младежите да се почувстват овластени, когато става дума за секс и фамилиарност, като разкри, че е изгубила девствеността си на 35-годишна възраст.

" Не всеки би трябвало да загуби девствеността си като младеж ", сподели Уилсън в изявление пред списание People, по отношение на идните й записки " Rebel Rising ". " Хората могат да изчакат, когато са подготвени или да изчакат, когато станат малко по-зрели. "

Уилсън сподели, че разказва персоналния си опит в записките и че счита, че това " може да бъде позитивно обръщение " за другите. " Очевидно не е нужно да чакате, до момента в който навършите тридесетте като мен, само че не би трябвало да изпитвате напън като младеж ", сподели тя.

Описвайки себе си като " закъсняла ", Уилсън споделя пред списанието, че когато е била на 20 години постоянно е казвала на приятелите си, че " го е направила единствено, с цел да завърши тематиката " или просто е излизала от стаята, когато тематиката се повдигала.

Тя разяснява и сексуалността си и фактът, че към днешна дата е обвързана с жена. През февруари 2023 година Уилсън се сгоди за дизайнерката на облекла Рамона Агрума в Дисниленд. 

Миналия ноември тя се снабди с щерка, носеща името Ройс Лилиан, която се появи на бял свят посредством сурогатна майка, напомня dir.bg. 

" Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея ", написа звездата в страницата си в Instagram, когато разгласи раждането на щерка си. 

" Тя е красиво знамение! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР