Актрисата разбрала за измамата, едва когато се сетила, че притежава

...
Актрисата разбрала за измамата, едва когато се сетила, че притежава
Коментари Харесай

Трагедията Й Се Случи На 97 Години. Стоянка Мутафова Загуби Най-Милото Си, Съсипана Е

Актрисата схванала за измамата, едвам когато се сетила, че има земя в непосредствена непосредственост до първа линия в морския курорт. Тя поискала от страната да си върне собствеността върху парцела.

След като два пъти изпратила публични запитвания до несебърските общинари, те в последна сметка решили да уважат настояването, предоставяйки й терен за градеж. Но парцелът не бил същият, който в миналото бил благосъстоятелност на Мутафова претендирала. Нейният парцел към този момент бил застроен.

Преди време този имот станал благосъстоятелност на общината. От там известно време отказвали възобновяване на собствеността с претекста, че той към този момент е държавна благосъстоятелност и локалните управляващи нямат правото да се разпореждат с нея.

Парцелът на актрисата е с повърхност от половин декар и е локализиран в местността Янкови къшли край Слънчев бряг. През 1972 година парцелът бил отчужден дружно с още 80 прилежащи парцела.

След двата отхвърли, общината решила да компенсирала актрисата, предоставяйки й безплатно право на градеж край морето. Собствеността на парцела обаче още веднъж останала общинска, написа Хот сцена, базирайки се на „ Ретро “.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР