Актрисата Ралица Паскалева се радва на щастлива любов с волейболната

...
Актрисата Ралица Паскалева се радва на щастлива любов с волейболната
Коментари Харесай

След Игри на волята: Ралица Паскалева и Салпаров разкриха ...

Актрисата Ралица Паскалева се радва на щастлива обич с волейболната звезда Теодор Салпаров и са пример за красива и хармонична двойка. Те не обичат да разясняват персоналния си живот, само че направиха изключение за Деси Банова и разкриха сладки секрети за любовта си.

Чаровната актриса, която е и водещ на " Игри на волята ", се върна обратно в годините и си спомни за Стефан Данаилов. Известната двойка разкри кои са най-незабравимите им мемоари и несъмнено съумяха да разчувстван водещата. 

“На първия ни образователен ден в НАТФИЗ на открито валеше. В един миг удари гръм и врата се удари - влезе Стефан Данаилов. Беше като сцена от филм ”, спомня си актрисата за първата си среща с Мастъра. “Стефан Данаилов е една необятна персона ”, споделя тя за него. “Първо ни научи на това, че тази специалност се прави със самочувствие. Той ни съобщи цялата си кариера ”, добавя още актрисата.

“Незабравимият спомен за мен е 2006 година - Световното по волейбол в Япония. Направихме чудото и станахме трети. Това е най-голямата ми страст ”, споделя Салпаров.

Двамата с Паскалева са дружно 6 години. Имат наследник - Макс, на 4 година " С Теди доста добре се балансираме. Аз съм крепко стъпила на земята, прекалено много обмислям, не взимам импулсивни решения. Докато той е по-емоционален, доверчив ”, споделя Ралица Паскалева за връзките сред двамата.

“Тази доверчивост може би идва от метода и ритъма на живот на състезател ”, споделя волейболистът. “Той ме учи да бъда малко по-импулсивна и да се впускам в завършения. А аз го изучавам да а не бъде прекомерно лековерен ”, добавя още актрисата.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР