Актрисата Ралица Паскалева реши да избяга от напрегнатото ежедневие в

...
Актрисата Ралица Паскалева реши да избяга от напрегнатото ежедневие в
Коментари Харесай

Д-р Стилянова от „Откраднат живот” избяга в провинцията! Ралица заведе бебето в Русе при родителите си

Актрисата Ралица Паскалева реши да избяга от напрегнатото всекидневие в столицата и се скри в провинцията, научи HotArena.

Екранната доктор Стилянова от сериала  „ Откраднат живот ” заведе невръстния си наследник Максим в родния си град Русе, където се е отдала на отмора и занимания. В момента чаровната брюнетка е в майчинство и към момента не е ясно дали ще бъде част от новия сезон на известната лекарска поредност, писа „ Уикенд “.

Паскалева роди сина си при започване на юли и не бърза незабавно да се връща на екран. Вероятно актрисата ще се включи в фотосите на „ Откраднат живот ” по-нататък, само че към този момент се е посветила на бебето Максим и на обичания си мъж – волейболистът Теодор Салпаров.

Ралица е споделяла, че татко й е строителен инжинер, а майка й върти сватбена организация и постоянно са имали положителни финансови благоприятни условия. Никой в фамилията й не се занимава с актьорско майсторство, само че тя от дребна взела участие в театрална постановки и мечтаела да се изявява на сцена. В последна сметка хубавицата трансформирала заниманието си в специалност, кандидатствайки в НАТФИЗ. Приели я в класа на проф. Стефан Данаилов, на който през днешния ден е доста признателна за търпението и споделения опит.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР