Актрисата Радина Кърджилова сподели за чувствата, които изпитва откакто е

...
Актрисата Радина Кърджилова сподели за чувствата, които изпитва откакто е
Коментари Харесай

Най-ужасното преживяване на Радина било с бебето

Актрисата Радина Кърджилова показа за възприятията, които изпитва откогато е станала майка и описа за един от най-ужасните моменти от своя живот.

В прям диалог с Гала, младата майка сподели, че откогато дребният Христо се е родил, тя е "по-спокойна, по-смирена и по-уплашена " от когато и да било.

В ефира на Нова телевизия Радина описа за страхът и ужасът, които изпитала и които предиздвикали нея и половинката ѝ - Деян Донков, да вземат решението да създадат кръщене на малчугана.

 "Страхът се трансформира в смут ", сподели тя за прекарването, което раздрусало света ѝ. Излизайки от банята с детето на ръце, тя паднала на плочките в коридора. Инцидентът я изплашил извънредно доста, а Христо избухнал в рев. Детето не потърпевшо, само че уплахата на майката била доста огромна, може би по-голяма от колкото в действителност се полагало да бъде в тази обстановка.

Деян Донков, който бил на събитие, незабавно се прибрал, само че случката оставила мощен отпечатък.

Кръщенето на Христо се състоя на 4 юни, а на 23 юни той отпразнува първия си рожден ден в фамилна конюнктура с "балони с хелий, торта и дарове ".

 Радина показа още, че Деян доста ѝ помагал от самото раждане на Христо. "Без него нямаше да се оправя с паниките и терзанията си ", показа актрисата, като описа, че всички са били взаимносвързани в този миг - Донков хранел нея, а тя - Христо.

Когато мъничкият Христо бил на 3-4 месеца, Радина се явила на кастинга за кино лентата "12 а " и се уговаря с екипа, че ще ѝ обезпечат каравана, с цел да може детето да е до нея и да го кърми. Деян също бил с нея през всичките снимачни дни, с цел да се грижи за Христо.

На 10 месеца ѝ се наложило да отбие Христо поради подготовките с Маргарита Младенова в СФУМАТО, което се оказало доста тежък миг за нея и за детето.

Семейството прекарва лятото в каравана на морето.

Радина се е прибрала за малко в София поради ангажимент, само че скоро отново отпътува, защото морският въздух се отразява доста добре на Христо и той се усеща прелестно там.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР