Актрисата Радина Думанян има нова страст – алпинизмът. Само преди

...
Актрисата Радина Думанян има нова страст – алпинизмът. Само преди
Коментари Харесай

Радина Думанян стана алпинистка в Мароко

Актрисата Радина Думанян има нова пристрастеност – алпинизмът. Само преди няколко дни тя се похвали, че е изкачила най-високия връх в Мароко – вр. Тубкал.

Твърди, че в никакъв случай не е била на по-високо място през живота си.

 

След 41-километров планински преход и 31 часа път, Радина е съумяла да изкачи върхът, който е с височина 4 167 м. с уточнението, че отправната им точка е била от височина 1 800, стигнали са до върха, след което са слезли надолу. Допълва, че даже за някои това да е нещо обикновено, за нейните колене е нещо огромно. Тя показа и фотоси в обществените мрежи от необикновеното пътешестване.

 

 

Преди няколко месеца в изявление за списанието „ Биограф “, актрисата показа, че доста се е запалила по алпинизма и чете всякаква литература на тази тематика. Очевидно е решила да придвижи заниманието си от книгите в действителния живот. За нея като цяло се знае, че е запалена по спорта и е същински спортист.

 

В този ред на мисли надали вр. Тубкал ще остане единственото й достижение, по всяка възможност ще бъде последван и от още, освен това по-високи върхове, които ще изкачи отсега нататък.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР