Актрисата Памела Андерсън заяви, че американските граждани са програмирани да

...
Актрисата Памела Андерсън заяви, че американските граждани са програмирани да
Коментари Харесай

Памела Андерсън нахока американците за русофобията им

Актрисата Памела Андерсън съобщи, че американските жители са програмирани да се опасяват от руснаците, чиито облик в Америка е изцяло неверен, предава Daily Beast. " Ние в Америка сме програмирани да си мислим, че в случай че нещо се обърка, то Русия е отговорна. Това е нашият чип. Руснаците трансфораха това в смешка и всякога когато отида на почивка там, ме питат " Е, какво направихме този път? ", споделя Андерсън.

Актрисата означи, че се е срещнала с представители на управляващите и е разговаряла с тях за жестокото отношение към животните, по-специално противозаконното хващане на делфини и китове, които по-късно се продават на Китай.

" Когато описах за това, някои от тях имаха сълзи в очите си. Хората имат вяра, че руснаците са доста страшни и смели, само че също по този начин могат да бъдат доста прочувствени, симпатични и подготвени да извършат положителни каузи ", споделя тя.
51-годишната Памела Андерсън е известна с функциите си в " Спасители на плажа ", " Барб Тел ", " Stripperella " и " Superhero Movie ". Също по този начин е притежател на върха за максимален брой корици на Playboy.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР