Актрисата от "Откраднат живот" Ралица Паскалева, която е бременна с

...
Актрисата от "Откраднат живот" Ралица Паскалева, която е бременна с
Коментари Харесай

Бременната Ралица Паскалева сбъдна мечта! отиде в Египет..

Актрисата от "Откраднат живот " Ралица Паскалева, която е бременна с първото си дете от волейболиста Теодор Салпаров - на екскурзия в Египет. Тя разгласява фотоси в Instagram от Египетските пирамиди.

"За мен Египет постоянно е било фантазия. Най-голямото ми предпочитание в ранна възраст беше да бъда археолог египтолог и да пребивавам точно в Страната на Фараоните. По една или друга причина поех в друга посока, което беше верният за мен избор, само че тръпката ми към това магично място, изпълнено с мистичност и необяснима вселенска сила, остана. Пътуването ни беше планувано преди даже да знам, че ще имаме бебче, а пък откакто разбрахме новината нещото, което си споделих беше: “Не мога да допускам, че детето ми ще бъде в мен, до момента в който сбъдна една от фантазиите си и то ще усети безумното ми благополучие, което ще изпитам там”, написа Ралица на една от фотосите.

„ Именно за това се веселя и че първите ми фотоси като бременна са точно от тук. Обиколила съм доста места по света и съвсем всички арабски страни и тази не се разграничава с нищо от останалите. Да, има внезапни смени на сиромашия и имотност в близост, само че ви убеждавам, че е безусловно безвредно и безпределно красиво. Щастието в мен прелива от това, че с Теодор ще имаме дете и че то самото ще бъде заредено с най-позитивната страст, обвързвана с престоя тук. Пътуването е в съгласие и с нужните хора несъмнено! Благодарим на всички познати и непознати прелестни хора и всичките им благи мнения, с които ни заливат. Обичам ви! И очаквайте още фрагменти от пустинната земя”, показа още Ралица.

Теодор Салпаров и Ралица Паскалева са дружно от предишното лято. За актрисата това е първо дете. Теодор има наследник от първата си брачна половинка Бойка.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР