Актрисата от хитовия медицински сериал „Откраднат живот“ – Ралица Паскалева,

...
Актрисата от хитовия медицински сериал „Откраднат живот“ – Ралица Паскалева,
Коментари Харесай

Д-Р Стилянова Разкри Пикантни Подробности За Любовта Си

Актрисата от хитовия медицински сериал „Откраднат живот“ – Ралица Паскалева, направи първото си посещение с новата си половинка – волейболистът Теодор Салпаров, в ефира на „Събуди се“. В изявление с Василена Гръбчева двамата споделиха за запознанството си, връзката и бъдещите си взаимни проекти.
„Нашето влюбване се случи доста естествено и красиво“, описа Теодор за началото на връзките им с Ралица.

Салпаров добави, че актрисата е извънредно друга от екранния персонаж на доктор Стилянова, а позитивното й отношение към живота е една от най-силните й черти. „Едно от първите неща, които ми харесаха в него беше, че е занимателен и безоблачен човек.“ – това пък показа Ралица за първите си усещания от волейболиста. „ Няма да се изненадам самият Теодор да има бъдеще в киното. Понякога стартира да играе етюди, с които изкрено ме изнендава “, шеговито описа чаровната актриса, която добави, че Теодор я е придружавал и на снимачната площадка на „ Откраднат живот “, а последната изненада е била голям букет цветя, който е получила след премиера на зрелище.

„ Макар и да сме доста натоварени, опитваме се да прекарваме колкото е допустимо повече време дружно. Теодор е основан в Бургас, а това разстояние се взима извънредно бързо “, показа Ралица, допълвайки, че и двамата вършат нужните за една връзка взаимни отстъпки.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР