Актрисата от Coronation Street Лиза Джордж разкри, че е в

...
Актрисата от Coronation Street Лиза Джордж разкри, че е в
Коментари Харесай

Лиза Джордж от Coronation Street в риск да ослепее и се страхува, че може никога повече да не играе

Актрисата от Coronation Street Лиза Джордж разкри, че е в риск да ослепее, откакто й е диагностицирано генетично заболяване на очите.

Звездата от сапунен сериал, която играе Бет Съдърланд на калдъръма, сподели, че се опасява, че може в никакъв случай повече да не може да играе, откакто е диагностицирана с NAION (неартериална предна исхемична оптична невропатия). Според NHS NAION е нарушаване, при което съдовете (артериите), доставящи кръв към зрителните нерви, се блокират. Загубата на кръвоснабдяване лишава зрителния нерв от О2 и води до увреждане на целия или част от нерва, което води до неочаквана загуба на зрението.

Шефовете на ITV взеха ограничения, с цел да оказват помощ на Лиза, като проведоха превоз, когато тя не можеше да кара в продължение на шест месеца, отпечатаха сюжетите й с огромни шрифтове и трансформираха някои подиуми, с цел да оказват помощ на зрението й.

Още през 2016 година Лиза претърпя противен случай, до момента в който работеше в градината, когато тежък възел на края на в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР