Актрисата от четвъртия сезон на Откраднат живот“ Луиза Григорова е

...
Актрисата от четвъртия сезон на Откраднат живот“ Луиза Григорова е
Коментари Харесай

Луиза Григорова оскъдно облечена насред София

Актрисата от четвъртия сезон на „ Откраднат живот “ Луиза Григорова е надалеч от звездния си облик, когато не я снимат телевизионни камери, разбра HotArena.

В всекидневието екранната доктор Вяра Добрева толкоз е неглижирала външния си тип , че последното, което човек би си помислил, е, че същата тази опърпана млада жена е красяла билбордове из Азия по време на моделския си интервал.

В началото на лятото Луиза и мъжът й Мартин Макариев се изнесоха към морето поради фотосите на новия сериал на Димитър Митовски „ Ускорение “. Артистичното семейство се е завърнало още веднъж в столицата, откакто преди дни стана ясно, че екипът е бил разхлабен поради финансови неналичия.

Докато чака да започва новият план – филм за мистериите на Царичина, на който ще бъде и продуцент, Луиза се шляе напразно из града, и то във тип, който по никакъв начин не подхожда на една елит личност, видяха фотографите на „ Ретро “.

Екранната докторица крачеше из центъра на столицата с голи бедра, нахлузила скандално къси дънкови гащи и с вехта тениска на AC/DC с разкрит тил . Луиза се спря до дрогерия, от която купи самобръсначки за мъжа си и за себе си консумативи за обезкосмяване. Така се наведе да търси неща за себе си, че задните й елементи лъснаха отдолу под ултра изрязаните й дънки.

А Григорова въобще не се срами от дупето си, защото се похвали неотдавна в обществените мрежи, че върви на процедури за изсмукване на мазнините в тази област.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР