Актрисата Нона Йотова май съвсем е изпращяла на 57 години.

...
Актрисата Нона Йотова май съвсем е изпращяла на 57 години.
Коментари Харесай

Нона Йотова лъсна по БНТ с ужасен грим

Актрисата Нона Йотова май напълно е изпращяла на 57 години. Половинката на Богомил Бонев шокира феновете на малкия екран майка с извратения си усет. Появи се с подобен кичозен грим и ужасяващ в цветово отношение тоалет, че подразни публиката сутринта в събота при Георги Любенов.

Зрителите не простиха изцепката и гафа на Йотова. Която им замязя на някоя гротеска с външния си  тип. По калпаво гримирана персона никой не бе виждал скоро на дребния екран. Нона бе заложила на блестящо фосфорецирщи сенки на очите и такова натрапчиво червило в лилаво, че публиката бе изумена  от  липсата й на всевъзможен усет и мярка.

„ Може да е доста надарена като актриса и певица, само че сподели пренебрежение към аудиторията на малкия екран. Поне към себе си би трябвало да имаш самоуважение и самокритика ”, подлага на критика я Валя Стоянова на страницата във Facebook на „ Денят стартира ”.

А друга зрителка я поддържа и споделя: ”Толкова доста кич не съм виждала на едно място, то не бяха обеци, ослепителен грим и фрапиращ тоалет от втора ръка, написа Мария Георгиева във Facebook.

От всичките мнения след предаването, които са 165 единствено няколко са позитивни.Останалите са  само отрицателни и да не кажем мощна дима, само че дори вулгарни. Даже се чудим за какво модератора на фейсбук страницата ги е оставил, а не ги е премахнал, тъй като въпреки всичко става дума за национална медия, финансирана от страната.

Автор: Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР